Εσπερινός Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ»

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εσπερινός Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ»

small20150319-IMG_1152Το απόγευμα της 23ης Σεπτεμβρίου 2015 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας   κ. Γεώργιος τέλεσε τον Πανηγυρικό  Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης που ευρίσκεται εντός του προαυλίου χώρου του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» Θηβών, ευαγούς Ιδρύματος της Μητροπόλεώς μας.

Στον Εσπερινό παρευρέθησαν τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο Διοικητής  του ΚΕΠΒ Θηβών Ταξίαρχος κ. Λεωνίδας Παππάς, η Υπεύθυνη και  εργαζόμενοι  του Ιδρύματος ως και πλήθος πιστών.

Στο εόρτιο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και στα πολλά προσωνύμια που φέρει και τις ευεργεσίες που έχει κάνει στην πατρίδα μας και στον καθέναν από εμάς. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας λόγω της ποικιλόμορφης κρίσης, η οποία δημιουργεί πολλά προβλήματα όχι μόνο στην κοινωνία μας, αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας που έχουν ως σκοπό την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και τη διακονία του πάσχοντος πλησίον.

Τέλος, ευχήθηκε προς όλους η σκέπη και προστασία της Παναγίας να είναι κοντά μας για να αντιμετωπίζουμε τις θλίψεις, τους πόνους και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

small_IMG_6527 small_IMG_6532 small_IMG_6549 small_IMG_6565